Coordinadora d'Entitats Balearistes
No és només altre weblog de WordPress.com

¡Hola Mon!


BENVINGUTS ALS BENVOLGUTS. AQUEST ÉS ES PUESTO WEB DE SA COORDINADORA D’ENTIDATS BALEARISTES. Com diu, per protocol i omissió d’altre missatje més avinent o més informatiu, per ara només vos direm lo que diu aquesta dita fòrmula: HOLA A TOTHOM, BENARRIBAT EL MON SENCER. Semper Fidelis.

Prest tendreu noticies nostres (pàgina en Construcció).

Ahur.

 

Hem d’estar contents!!!!!, Hem rebut, des d’una Societat Lul·lista, aquesta imatge de suport a sa nostra pàgina Web:

Simbol Ramon Llull, Clastre de Sant Francesc, Ciutat..

El Bon Mestre il·luminat, Ramon Llull de Mallorques, mostra una bandera del Regne, i només una, en totes ses seves institucions, obres i inclús a sa seva sagrada sepultura de Sant Francesc.

Anuncis

9 Respostes to “¡Hola Mon!”

 1. Hola, esto es un comentario.
  Para borrar un comentario sólo tiene que entrar y ver los comentarios de la entrada, en los que aparecerá la opción de editarlo o borrarlo.

  • Gracias por su atención Sr. WordPress. Ya que vd. se preocupa de nosotros, nosotros les ofrecemos un servicio gratuito: La posibilidad de ofertar, entre su menú de Idiomas, el Balear.
   Atentamtente:
   Su amigo de este Blog.
   PD: Le felcito, Sr. WordPress, por tener la mejor de las opciones de tipos de Blog, absolutamente asimilable a una página Web. Muchos informáticos le deben odiar, pero cuenta con apoyo del periodismo “freeland” de todo el mundo. Es vd. un crak. Por vafor, considere nuesta oferta. Le aseguro que si la acepta se hará aún más rico.

 2. Bé comença es curs. Aquest pic mos sentiran a les totes.
  – – – – – – – – – – – –
  Nota de s’administrador: Es comentari és d’un des principals responsables d’una de ses més prestigioses Entidats Balearistes. Gràcies pes teu suport.

 3. Gràcies “Patriota”. Com jo fos jove, vaig llegir una pintada d’un mur: “Un partriota: un idiota”. Vaig averiguar que s’autor era un finés d’idees ultra-esquerranes i autodefinit com a “anarquista”.
  Jo no voldria posar-me es títol de “patriota”, perquè en condicions normals te connotacions radicals i jo no som un radical. Ara be, quan ta Pàtria o poble o cultura d’aquest poble és veritablement amenaçada des de l’exterior, i ja no se tracta de condicions “normals”, trob que en aquesta circumstància si pertoca sa figura des “patriotra”, i l’assimil a aquell que empra es bàsic, elemantal i constitucional dret a sa legitima defénsa.
  Per lo tant, benvingut.

 4. ¡HOLA!, Enohorabona pes projecte. Havia sentit parlar de sa Coordinadora -se comenta molt- i he estat trescant per Google fins trobar sa pàgina.
  Ja sé que acabau de començar i esper que aquesta Web servesca per prendre Llum de na Pintora: Que es valencians vegin que es seus germans en sa lluita tenen es collons tan grosos o més que es seus, que aquells no dormen a sa palla i noltros fa temps que mos torcam en sa màniga sense arribar a fer res mai.
  Salut i Força!!!!

 5. ESTIC REALMENT EMOCIONAT. M’HAN CRIDAT PER DONAR-ME SA DIRECCIÓ D’AQUESTA WEB. ¿Com se pot fer per entrar a formar part de sa Coordinadora?, ¿Heu de mester qualque tipo de col·laboració, reporter o financiació?…
  ES NOSTROS POLÍTICS SÓN MEDIOCRES I MENTIDERS, NO LI DONEN CAP NI UNA IMPORTANCIA A LO NOSTRO. D’ALLÀ ÉS DIFICIL QUE ACONSEGUEU CAP SUBVENCIÓ: TOT VA CAP ALS AMICS DE S’OBRA CULTURAL, sa caterva de catalanistes que tenen segrestada sa clase política. CONTAU AMB JO.
  Joan.
  Selva.

 6. Gracies Joan Petit, prest sa CEB donarà que parlar.
  Si ets petit no te preocupis, diven que es petits són es més perillosos.
  I si balles, també batalles. Te trobarem una feina o t’encarregarem qualque cosa si és vera que t’agradaria entrar aqui.
  I per si va de veres lo de sa financiació, t’enví pes teu correu es nostro número bancari.
  Gracies per opinar.

 7. Hola. Estic entusiasmat amb sa vostra Web. Me pareix molt encertada sa primera entrada. És una composició magnífica que en un parell de versos explica perfectament quina és sa nostra situació: Dolenta, per sa dictadura catalanista (lo que li preocupa al pagés), pero molt esperançadora: Per lo que diu la Reina Eslaramunda de Foix, que sempre fou molt estimada pes poble Balear i a França és coneguda com “sa darrera cátara”. El colofó des missatje glossat, a més, cita sa figura d’en Jaume III, màrtir per excel·lencia (amb en Cabrit i Bassa) de sa causa Balear.
  M’agrada, a més, que sa web no se definesca com a anti-catalanista ni anti-res, sino com un projecte de dignificar sa nostra identitat que està en perill.
  Sa paraula “Nassara” és des temps des moros: així denominaven als conqueridors de 1229. Se nota que sa composició está inspirada en un conegut poema d’en Vidal dedicat a Abú Yahya.
  Tot molt encertat, per ara.
  Pegaré ullada de tant en tant per si convocau qualque nou event.

 8. Reproducció parcial d’un mail dirigit a s’autor des poema “REVELACIÓ DE LA REINA ESCLARAMONDA A UN PAGÈS”:
  (Llorenç Vidal és Premi Ramon Llull de poesía, pacifista i bon coneixedor de l’Islam). Hi ha que dir que es poema que se li va remetre no era sa versió definitiva.

  “Bon vespre! (…) Sa “Revelació de la Reina Esclaramonda a un pagès angoixat” m’ha fet molta de gràcia. Si m’ho permets (jo som un maniàtic de sa mètrica) et faria 3 observacions per millorar sa seva sonoritat, JA QUE ES POEMA ESTÀ DESTINAT A FER-SE POPULAR:
  1. An es primer vers de sa tercera estrofa li sobra una síl.laba.
  2.A sa quarta estrofa, es mot “nassara” ès es plural de “nasrani” que significa cristià / cristians, no foraster ni estranger. Foraster (de fora Mallorca, vull dir) o estranger seria “berrani” (plural “berraniyin”), però “berraniyin” afegiria una síl.laba en es dos versos i transformaria ets octosíl.labs en eneasíl.labs. Es podria fer es plural a la mallorquina a partir d’es singular àrab (una llibertat poètica): “berranis” i sa mètrica quedaria intacta.
  3.A sa tercera estrofa, versos segon i quart, fas rimar Aragó (o tancada) amb bò (o oberta), lo que fa just una rima gràfica, però crec que té difícil sol.lució. Molts de poetes de sa Renaixença varen usar aquest tipus de rima i actualment l’ha usada es mateix Joan Manuel Serrat a sa lletra de qualque cançó.
  Pedona aquestes observacions que no m’havies demanat, però crec que poren millorar es poema i per això m’he pres sa llibertat de dir-t’ho.
  Que tot lo que tens entre mans et surti bé, ja que he vist es es blog que estàs aficat en moltes de tasques.

  Ben cordialment, es teu amic”

  Llorenç
  Cádiz, 19 de novenbre de 2009


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: